Informes

Conjunt de materials descarregables elaborats per l’equip del CIMTI, amb informació útil per a tots els membres de la nostra comunitat.

Informe CIMTI 2023

Informe Anual d’activitat i fites assolides pels projectes del CIMTI durant 2023.

Descàrregues:

Informe Repte CIMTI 2023

Des de l’any 2019, el CIMTI es posiciona estratègicament per a donar resposta als reptes sorgits del sistema català de salut i social. L’objecte principal d’aquest informe és la presentació del Repte CIMTI 2023, enfocat en la promoció de la salut de la dona.

 

Descàrregues:

Informe CIMTI 2022

Informe Anual 2022 CIMTI.

Descàrregues:

Informe Repte CIMTI 2022

Des de l’any 2019, el CIMTI es posiciona estratègicament per a donar resposta als reptes sorgits del sistema català de salut i social. L’objecte principal d’aquest informe és la presentació del Repte CIMTI 2022, enfocat en la promoció d’estils de vida saludables.

Descàrregues:

Informe anual CIMTI 2021

En aquest informe de resultats es mostra l’activitat realitzada pel CIMTI i pels projectes a qui el CIMTI dona servei durant l’any 2021.

Descàrregues:

Catàleg de serveis CIMTI

Aquest catàleg ha estat elaborat per a descriure detalladament cada un dels serveis que el CIMTI ofereix per a impulsar els projectes seleccionats a través del Programa Impacte.

Descàrregues:

El CIMTI: Funcionament i beneficis per als projectes seleccionats

Aquesta guia formativa ha estat promoguda pel CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del CIMTI, incloent la presentació, avaluació i selecció de projectes, així com els serveis oferts i beneficis per als projectes seleccionats.

Descàrregues:

La metodologia del CIMTI: el Cicle d’Innovació en Salut

Aquesta guia ha estat elaborada des del CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer la metodologia del Cicle d’Innovació en Salut, una metodologia pròpia adaptada de la del CIMIT de Boston, que és un model d’innovació sanitària i social utilitzat per persones expertes a nivell mundial.

Descàrregues:

Elecció i avaluació de Reptes CIMTI: metodologia

Aquesta guia l’hem elaborat des del CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra metodologia per a l’elecció i definició de Reptes CIMTI.

Descàrregues:

Observatori de solucions d'innovació sanitària i social per fer front a la Covid-19

Aquesta guia, elaborada per l’equip del CIMTI en col·laboració amb AQuAS, és un recull de les principals iniciatives d’innovació sanitària i social que han sorgit arran de la pandèmia de la Covid-19. Amb aquesta publicació pretenem visibilitzar-les i posar-les en valor.

Descàrregues:

Compra Pública d’Innovació. Perspectiva del proveïdor.

Aquesta guia formativa ha estat elaborada des del CIMTI amb l’objectiu d’explicar el procés de Compra Pública d’Innovació (CPI) de manera fàcil i entenedora des del punt de vista del proveïdor.

La guia està adreçada a tots els proveïdors de tecnologies innovadores (start-ups, persones emprenedores i PIMEs).

Descàrregues:

La guia per a dissenyar el teu Business Model Canvas en salut

Aquesta guia ha estat elaborada des del CIMTI en base al Business Model Canvas en salut del CIMIT de Boston i els seus materials educatius. L’objectiu de la guia és presentar les principals idees que es necessiten saber per a començar a treballar en un Business Model Canvas adaptat a l’àmbit de la salut.

Descàrregues:

Mapa de l'ecosistema d'innovació del CIMTI

Aquesta guia formativa ha estat elaborada des del nostre punt de vista amb l’objectiu d’identificar i definir els diferents stakeholders que conformen l’ecosistema innovador que ens envolta.

Està adreçada a tots els projectes que participen al Programa Impacte, així com aquells membres de la nostra comunitat i qualsevol persona interessada en formar-ne part.

Descàrregues: