Recursos

Conjunt de materials descarregables elaborats per l’equip del CIMTI, amb informació útil per a tots els membres de la nostra comunitat.

El CIMTI: Funcionament i beneficis per als projectes seleccionats

Aquesta guia formativa ha estat promoguda pel CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer el funcionament del CIMTI, incloent la presentació, avaluació i selecció de projectes, així com els serveis oferts i beneficis per als projectes seleccionats.

Descàrregues:

La metodologia del CIMTI: el Cicle d’Innovació en Salut

Aquesta guia ha estat elaborada des del CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer la metodologia del Cicle d’Innovació en Salut, una metodologia pròpia adaptada de la del CIMIT de Boston, que és un model d’innovació sanitària i social utilitzat per persones expertes a nivell mundial.

Descàrregues:

Elecció i avaluació de Reptes CIMTI: metodologia

Aquesta guia l’hem elaborat des del CIMTI amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra metodologia per a l’elecció i definició de Reptes CIMTI.

Descàrregues:

Observatori de solucions d'innovació sanitària i social per fer front a la Covid-19

Aquesta guia, elaborada per l’equip del CIMTI en col·laboració amb AQuAS, és un recull de les principals iniciatives d’innovació sanitària i social que han sorgit arran de la pandèmia de la Covid-19. Amb aquesta publicació pretenem visibilitzar-les i posar-les en valor.

Descàrregues:

La guia per a dissenyar el teu Business Model Canvas en salut

Aquesta guia ha estat elaborada des del CIMTI en base al Business Model Canvas en salut del CIMIT de Boston i els seus materials educatius. L’objectiu de la guia és presentar les principals idees que es necessiten saber per a començar a treballar en un Business Model Canvas adaptat a l’àmbit de la salut.

Descàrregues:

Mapa de l'ecosistema d'innovació del CIMTI

Aquesta guia formativa ha estat elaborada des del nostre punt de vista amb l’objectiu d’identificar i definir els diferents stakeholders que conformen l’ecosistema innovador que ens envolta.

Està adreçada a tots els projectes que participen al Programa Impacte, així com aquells membres de la nostra comunitat i qualsevol persona interessada en formar-ne part.

Descàrregues: