Equip Mentor

Equip Mentor

L’equip mentor del CIMTI ofereix suport personalitzat als projectes seleccionats pel Programa Impacte per ajudar-los a validar aspectes de mercat i a orientar-los en la seva estratègia de finançament. A través de sessions individuals, el nostre equip extern de mentors ajuda als projectes impulsats des del CIMTI a definir una estratègia empresarial sòlida, assessorant-los en el procés de maduració i creixement del projecte. També els acompanyen en temes com les convocatòries competitives, les projeccions financeres, la cerca d’inversors i altres aspectes rellevants per aconseguir l’èxit dels projectes innovadors en làmbit de la salut.

 • Director de màrqueting a KIMbcn Foundation, fundador i board member de diverses start-ups, té una àmlia experiència en consultoria d'estratègia, gestió i tecnologia. Actualment ajuda institucions de recerca, empreses, inversors i agències governamentals a millorar el retorn de les seves inversions en innovació. Emprenedor i mentor compromès amb varies start-ups.
 • Consultora per l’oficina Next Generation UE a ACCIÓ, amb una llarga trajectòria en el sector de la salut i social, així com en l'organització empresarial. La seva àrea d'expertesa es centra tant en l’organització del sistema català de salut com en les oportunitats de finançament europeu per empreses catalanes. Experta en ajudes Next Generation EU, assessora a les empreses en la identificació de projectes elegibles i en la presentació de sol·licituds de finançament.
 • Gestor de projectes europeus a AQuAS, té una àmplia experiència en comunicació d'impacte, política pública, estratègia de negocis i creativitat. Actualment és Gestor de projectes europeus en salut a l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i professor a la Universitat Pompeu Fabra, ensenyant polítiques públiques i transformació digital. Ha fundat dues start-ups i ha assessorat fons de capital risc de Nova York en la regulació dels patinets elèctrics a Europa i institucions públiques en la regulació de la mobilitat digital.
 • Desenvolupadora de negocis i gestora de projectes a Gedeon Richter Ibérica, i CEO/Co-fundadora a Rethink Medical S.L., té àmplia experiència en empresa farmacèutica multinacional i start-ups, enfocada en l'enllaç entre la ciència i el mercat per optimitzar l'accés de la innovació al món real amb una visió diferent segons les necessitats, recursos i estat dels projectes. Experta en gestió de projectes, llançament comercial i gestió de productes en diferents cicles de vida, anàlisi de mercat, selecció de col·laboradors, negociació, plans de màrqueting i gestió empresarial.
 • Consultor estratègic a Criterion Consulting, amb més de 20 anys d'experiència en empreses escandinaves, assumint diferents responsabilitats en finances, direcció general i estratègia global. Ha dedicat els últims 16 anys a la consultoria de petites i mitjanes empreses, implementant sistemes de gestió i presa de decisions en grans empreses internacionals. També té una gran passió per la tecnologia aplicada a la salut i ha contribuït en el naixement i desenvolupament de diferents start-ups de tecnologies mèdiques.
 • Directora d’operacions, estratègia commercial i comunicació a Onalabs Inno-Hub, amb més de 25 anys d'experiència assessorant empreses en estratègia, comunicació i inversió, amb una trajectòria consolidada a l'entorn sanitari públic i privat, amb una visió global del sector. Ha treballat en institucions tan rellevants com l'Hospital Sant Joan de Déu, el Grup Quirónsalud, Eatica, i la plataforma de crowfunding Capital Cell, entre d'altres.
 • Metge resident de Medicina Preventiva, Epidemiologia i Salut Pública a l'Hospital Clínic Barcelona. Ha dut a terme iniciatives de recerca en l'àmbit translacional i epidemiologia de malalties tropicals. És especialista en salut pública, gestió de serveis sanitaris i direcció de projectes complexos en l'àmbit clínic. Lidera iniciatives d'optimització de processos mitjançant metodologia Lean Management al sector salut. Col·labora en processos d'avaluació de tecnologies sanitàries i en el desenvolupament de propostes d'estratègia i de planificació sanitària. Participa en el procés d'acceleració de start-ups i assessora projectes d'innovació en salut al domini clínic.
 • Directora d’Innovació, Recerca i Transferencia del Coneixement de la Fundació Universitària del Bages. Cap de la Unitat d’Innovació de l’Institut de Recerca i Innovació en Ciencias de la Vida i de la Salut a la Catalunya Central (IRIS-CC). Té una àmplia experiència en gestió clínica i de centres sanitaris. Enfocada els darrers 10 anys a l’impuls i gestió de la recerca i innovació en salut i social. Actualment és Directora d’aquestes àrees en la Fundació Universitària del Bages i coordina la Unitat d’Innovació de l’IRIS-CC.
 • Responsable de l’àrea d’innovació a l’Hospital Germans Trias i Pujol, és expert en innovació amb una àmplia experiència en lideratge estratègic, gestió de projectes, emprenedoria i desenvolupa-ment d'ecosistemes en l’àmbit STEM. Lidera l’àrea d’innovació donant suport a iniciatives que sorgeixen d’activitats sanitàries per tal que es puguin implementar al sistema. Assessora start-ups, participa en programes d’acceleració i col·labora com a professor associat en temes de gestió del canvi i lideratge. És investigador actiu en metodologies d'innovació en salut i té nombroses publicacions.
 • Cap de la delegació de Barcelona a l’Innovation Forum, inicia la seva carrera professional llançant una start-up de salut digital centrada en l'àrea del càncer. A través d’Universal Doctor passa tres anys immers en el món de la salut digital amb institucions com l'OMS, LSTM i diversos hospitals catalans,. A partir del 2018, lidera la branca de Barcelona de Innovation Forum, una acceleradora d'ecosistemes de tecnologia de la salut que ha ajudat a start-ups com Aortyx, Biel Glasses, IOMED i LoopDx, entre d’altres. Actualment, es centra en la creació i validació de noves solucions i models de negoci per a empreses de gran magnitud.
 • Directora del desenvolupament corporatiu de Nuage Therapeutics, té una gran experiència en la gestió de projectes d'innovació d'avantguarda; exploració, anàlisi i negociació per identificar i implementar tecnologies disruptives i línies de negoci transformadores que donen suport al creixement de l'empresa. Col·labora activament com a ponent, mentora i avaluadora de projectes dins l'ecosistema d'innovació en salut.
 • Fundador i GP d’Additio i soci a Convergence Partners AG. Inversor en capital risc, especialitzat en DeepTech, formador i consultor d'empreses amb una àmplia experiència en finançament privat, projeccions financeres, fons de capital risc, cerca d’inversors i rondes d'inversió.
 • Emprenedora i financera transformadora amb 25 anys d´experiència, ha treballant en multinacionals, amb una visió estratègica i transversal. Ha acompanyat empreses a través de canvis organitzatius, culturals i de transformació digital. Empatitza amb els reptes del negoci a nivell transversal, i ajuda a les persones a fer-les créixer d'una manera sostinguda.
 • Directora Territorial en Desenvolupament de Negoci a la multinacional Unilabs, té àmplia experiència en el sector salut, en la gestió sanitària i en el diagnòstic clínic i per la imatge. Amb una trajectòria consolidada en el sector sanitari públic i privat, és desenvolupadora de propostes comercials i especialista a obrir mercat de nous productes, detectant oportunitats de negoci. Amb un gran coneixement en prospeccions de fàrmacs abans del seu llançament al mercat, és experta en negociació, estudis de màrqueting, gestió de projectes, llançaments de productes o serveis abans de la seva comercialització i en la anàlisi de mercat amb una gran visió estratègica i transversal contribuint al creixement de l'empresa de manera exponencial.
 • Directora de Consultoria de Formació a Balmes Innova i presidenta d’ASODAME, associació que dona suport a les dones de negocis, professionals i empresàries, afavorint els seus projectes. Té una llarga trajectòria en l'àmbit de la formació per a empreses, amb diversos projectes d'emprenedoria en la seva trajectòria professional. El seu camp d'especialització està vinculat a l'àrea de posada en marxa de projectes, al desenvolupament de negoci, la incorporació al mercat de nous productes, les campanyes comercials i de màrqueting, l’atenció al client i la comunicació, aportant la visió de gènere.