El CIMTI en 2021: resultats, projectes i impacte

Al CIMTI, impulsem projectes innovadors en l’àmbit de la salut i social per tal que les innovacions d’alt impacte arribin al sistema sanitari i social i se’n pugui beneficiar la ciutadania. Estem al servei dels emprenedors i del sistema català de salut i social.

L’any 2021, hem obert dues Crides d’Innovació, dirigida a propostes innovadores en l’àmbit de salut i social, i una Crida Repte, oberta a propostes que donen resposta a reptes específics. La temàtica del repte es decideix en col·laboració amb persones expertes provinents d’agents del sistema de salut i social. Aquest 2021, la Crida Repte CIMTI ha estat centrada en Salut Mental.

Una vegada s’han presentat les propostes a les Crides CIMTI, després d’un procés d’avaluació dut a terme per 3 avaluadors, hem seleccionat 16 projectes de les 38 propostes presentades.

Els projectes seleccionats reben els nostres serveis de suport personalitzat valorats en 85.000€, que inclouen el suport de l’equip d’assessors del CIMTI i l’assessorament en tecnologia, clínica, regulatòria i mercat i negoci, així com l’accés a institucions públiques de salut i social, assessorament en la cerca de finançament, suport en la comunicació del projecte, formació en diferents àrees de coneixement i accés directe al CIMIT de Boston. Pots consultar tots els serveis que oferim AQUÍ. Mitjançant aquests serveis, al CIMTI, impulsem els projectes seleccionats (pots consultar-los tots AQUÍ), que assoleixen un progrés de mitjana de dues fases del Cicle d’Innovació en Salut.

L’impacte generat pel CIMTI i els projectes impulsats durant l’any 2021 ha estat el següent:

Pel que fa a les activitats destacades realitzades durant el 2021, hem realitzat:

  • 3 formacions: Habilitats comunicatives. Regulatòria en productes sanitaris. Creixement empresarial.
  • 5 webinars: Si te’ls vas perdre, pots visualitzar-los AQUÍ.
  • 10 entrades al blog: Pots accedir a totes les entrades del blog AQUÍ.
  • 2 recursos: El CIMTI, funcionament i beneficis per als projectes seleccionats. La metodologia del CIMTI, el Cicle d’Innovació en Salut. Pots consultar-los AQUÍ.
  • 3 vídeos promocionals de projectes: Vídeos de NutriAlth3D, MJN i Benesit. Pots visualitzar-los AQUÍ.

A més, durant el 2021, hem donat visibilitat a l’activitat del CIMTI i dels projectes impulsats a mitjans de comunicació. Concretament, la Crida Repte CIMTI va ser notícia a diversos diaris, el projecte NutriAlth3D va ser notícia al programa Els Matins de TV3 i al Telenotícies, i HumanITCare va participar en el programa Revolució 4.0 de Catalunya Ràdio. Finalment, hem assolit un increment del nombre de seguidors del CIMTI a LinkedIn, newsletter i Twitter del 40, 30 i 16% respectivament.

Per a més informació sobre els resultats, projectes i impacte del CIMTI el 2021, es troba disponible AQUÍ.

Si no et vols perdre les Crides, novetats i fites dels projectes impulsats pel CIMTI, subscriu-te a la nostra newsletter AQUÍ.