Crida Oberta d’Innovació 2021 i Programes CIMTI

El primer tall per participar en la Crida Oberta d’Innovació CIMTI 2021 és el pròxim 9 d’abril i esperem rebre les vostres propostes d’innovació sanitària i social per avaluar-les i seleccionar-les. Aquest any, com a novetat, els projectes seleccionats entraran a formar part del CIMTI en dos programes diferents –Innova i Impacte– segons el seu estat de maduresa.

Al CIMTI s’hi pot participar a través de la presentació de propostes a la Crida Oberta d’Innovació o a la Crida Repte CIMTI que convoquem anualment. Un cop avaluades per tres experts i seleccionades, les propostes entren a formar part del Programa Innova o del Programa Impacte. Si la proposta es troba en un estat de maduresa TRL 2-3 passarà a formar part del Programa Innova i si la TRL és igual o superior a 4, al Programa Impacte.

El primer programa té una durada d’un any mentre que el segon, de dos. El primer també té un pla formatiu obligatori –optatiu en el cas del Programa Impacte– i un servei de valorització per definir la conceptualització del projecte. Els dos programes ofereixen accés a experts en regulatòria, clínica, tecnologia, mercat i negoci, comunicació i finançament. La comunicació també és un servei comú als dos projectes, i els participants al Programa Impacte també rebran accés a experts en compra pública i innovadora i se’ls donarà suport a l’hora d’identificar vies de finançament i d’inversors.

Per consultar les bases de la Crida i enviar la vostra proposta, visiteu aquest enllaç.