Consell mentor d’inversió

Consell Mentor d'Inversió

El Consell Mentor d’Inversió del CIMTI ofereix un suport personalitzat als projectes seleccionats pel Programa Impacte.
Els membres del Consell Mentor d’Inversió (CMI) són professionals amb experiència en finançament i inversions; i la seva funció és assessorar en com afrontar una ronda d’inversió als equips dels projectes impulsats pel CIMTI. A través de simulacions de Fòrums d’Inversió, els membres del CMI donaran el seu punt de vista del potencial dels projectes de rebre inversions i donaran consells de com millorar el pitch deck per inversors.

  • Analista d’inversió a Invivo Capital. Doctora en Ciències Biomèdiques per la Universitat de Strathclyde, Regne Unit, té experiència com a Promotora de Transferència Tecnològica a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) Business Shuttle i com a analista d’inversions a Invivo Capital Partners.
  • Directora d’operacions, estratègia commercial i comunicació a Onalabs Inno-Hub. Professional amb més de 25 anys d'experiència assessorant empreses en estratègia, comunicació i inversió, amb una trajectòria consolidada a l'entorn sanitari públic i privat, amb una visió global del sector. Ha treballat en institucions tan rellevants com l'Hospital Sant Joan de Déu, el Grup Quirónsalud, Eatica, i la plataforma de crowfunding Capital Cell, entre d'altres.
  • Board member en diverses empreses amb 10 anys d'experiència en multinacionals assumint diversos rols en les àrees d'operacions i comercial a nivell europeu. S'ha dedicat els últims 20 anys a invertir personalment en empreses industrials així com assessorar en temes de finançament alternatiu, reestructuracions i plans estratègics en empreses de diferents sectors. Col·labora com a ponent en àrees de sostenibilitat i logística així com mentor de diferents start-ups.
  • Fundador i soci general d’Additio Ventures i soci de risc a Convergence Partners AG Spain. Inversor de capital risc amb més de 10 anys d'experiència liderant i gestionant inversions, capital risc i gestió de patrimonis. Apassionat de les inversions alternatives, el capital risc, el capital privat, la inversió d'impacte, la propietat immobiliària i la gestió del patrimoni.