Carta de benvinguda Newsletter CIMTI Novembre 2020

Benvolgudes i benvolguts,

Ens anem acostant al final de 2020, un any marcat per la Covid-19 i totes les conseqüències sanitàries, econòmiques i socials que se’n deriven. Al CIMTI hem estat treballant amb intensitat i propòsit per estar al costat dels projectes i seguir-los impulsant i donant tot el suport que necessiten. Els projectes són la nostra raó de ser i si ells avancen, nosaltres també.

Estem avaluant les propostes rebudes de la Crida Repte 2020 que vam tancar aquest passat mes d’octubre i esperem poder-vos anunciar els projectes seleccionats ben aviat. Per entendre millor com elegim els Reptes anuals que presentem i com és el nostre rigorós procés d’avaluació i elecció, hem publicat una guia sobre la nostra metodologia en aquest àmbit.

També hem incorporat un nou recurs a la cartera de serveis de finançament que oferim als projectes per facilitar la cerca dels inversors i mentors més adients per ells. El nombre de projectes creix cada any i també ho fa el nombre d’aliances que establim amb stakeholders clau del sector.

Aquest trimestre de tornada a l’escola l’hem aprofitat també per seguir oferint formacions als nostres projectes i motivar-los i donar-los les eines necessàries perquè puguin seguir fent el seu camí. Tenim projectes que ja han aconseguit dur el seu producte al mercat i altres que estan en una fase molt més inicial. Estem orgullosos de poder treballar amb tots i cadascun d’ells perquè puguin arribar a implementar els seus productes i idees al sistema sanitari i social.

Hem creat un comitè d’impuls molt operatiu per afavorir el seguiment de projectes des dels Departaments i altres organitzacions involucrades en reptes específics i aconseguir precisament aquestes aliances a les quals abans feia referència. Ja veieu que la feina no s’ha aturat i que hem anat creixent i incorporant nous serveis.

A més a més, celebrem la incorporació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies com a col·laborador del centre. Des del CIMTI treballem molt fortament amb els departaments de Salut i de Treball, Afers Socials i Famílies per alinear els nostres projectes amb les necessitats del sistema.

Espero que aquest butlletí sigui un reflex del nostre esperit treballador i facilitador. Recordeu que #SomCIMTI perquè hi sou totes i tots vosaltres. Seguim treballant plegats i continuem avançant. Els projectes CIMTI i les persones que els impulsen són el més valuós que tenim.

Elisenda Casanelles

Chief Operations Officer, CIMTI