Canvi de lideratge

L’Elisenda Casanelles ha tingut l’oportunitat d’iniciar un nou camí professional que li permetrà seguir desenvolupant-se i aportant valor a l’ecosistema ja que, com no podia ser d’una altra manera, seguirà vinculada al món de la tecnologia, la innovació i la salut. Tots els que formem part del CIMTI li desitgem el millor en aquesta nova etapa.

L’Anna Gómez, membre de l’equip i amb una àmplia experiència en l’àmbit de la tecnologia i la innovació en salut, agafa el seu relleu per continuar fent créixer el CIMTI. L’Anna és Graduada en Biologia Humana per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) amb dos Màsters en Direcció Comercial i Màrqueting Farmacèutic i en Transformació Digital en l’àmbit Sanitari i Farmacèutic. Té set anys d’experiència en l’àmbit de la salut, quatre d’ells en el camp del màrqueting, la internacionalització de productes del sector farmacèutic i el desenvolupament de negoci des de la perspectiva orientada al pacient i la generació d’impacte a través de productes de salut digital. Estem convençuts que amb la seva experiència i motivació continuarà donant suport a les innovacions sorgides dels agents de l’ecosistema.

Seguim sumant

El CIMTI tanca el seu cinquè any d’activitat consolidat com una de les entitats de referència dins l’ecosistema d’innovació de Catalunya. Ha estat un període en el que hem estat testimonis actius de l’evolució de la tecnologia aplicada a l’àmbit de la salut i social i en el que hem vist néixer i créixer 56 projectes. Aquests, han gaudit de la nostra cartera de serveis i han comptat amb el suport dels nostres assessors i amb l’entrega i l’esforç d’un equip de professionals sense els quals no haguéssim arribat a assolir els nostres objectius.

Aquest 2022, finalitza amb 22 projectes actius al portfoli del CIMTI. Tots ells tenen l’oportunitat de treballar amb l’equip del CIMTI per prototipar les seves solucions, validar-les a nivell clínic i disminuir el temps d’arribada a mercat. Enguany, hem invertit 600.000€ en donar suport als projectes que impulsem, que s’han utilitzat en 32 centres sanitaris i han impactant en més de 100.000 pacients.

Una de les claus del CIMTI per aconseguir aquests resultats és l’extensa xarxa de stakeholders amb la que compta, que ens permet estar presents en la posada en marxa d’iniciatives tant rellevants com el grup de treball fast trackd’adopció de la innovació, impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i Biocat.

Així doncs, encarem el 2023 amb moltes ganes i il·lusió per seguir impulsant la innovació sanitària i social i contribuir a implantar la innovació al sistema perquè la ciutadania se’n beneficiï.