Crides CIMTI

El CIMTI obre anualment dues convocatòries per a la presentació de solucions innovadores en els àmbits de la salut i social:

  • Crida d’Innovació CIMTI: amb dos períodes d’avaluació per any (mínim un), selecciona les millors propostes relacionades amb la innovació sanitària i social que estiguin alineades amb el pla de salut vigent.
  • Crida Repte CIMTI: adreçada a respondre un repte que anualment es prioritza conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat i es defineix amb persones expertes dels sectors sanitari i social. La Crida selecciona les millors propostes que poden donar solució al repte plantejat.

Els projectes que compleixen els criteris d’elegibilitat passen a ser avaluats per 3 experts independents. Un cop tots els projectes són avaluats s’inicia un procés de consens per a la selecció d’un màxim de 5 projectes per cada convocatòria, enviant un informe final a tots els projectes avaluats.

Els projectes seleccionats a les Crides CIMTI entren a formar part del Programa Impacte, un programa d’una durada de 15 mesos que ofereix serveis de suport a les solucions innovadores en l’àmbit de la salut i social en els quatre dominis del Cicle d’Innovació en Salut (tecnologia, regulatòria, mercat i negoci i clínica); i en altres àmbits com el finançament, la comunicació o l’accés a l’ecosistema català de salut.

CridaDescripcióEstatTermini
Innovació CIMTI
Llegir més
Orientada a solucions innovadores en els àmbits de la salut i socialTancada05/04/2023
Tancada20/10/2022
Repte CIMTI
Llegir més
Orientada a solucions innovadores que donin resposta a un repte específic a l’anyTancada17/08/2023