Vols que t’ajudem a accelerar el time-to-market del teu projecte d’innovació en salut i social?

Presenta la teva proposta a la Crida d'Innovació del CIMTI de l’1 de març al 5 d'abril per accedir al Programa Impacte, i rebràs suport en serveis com la regulatòria, tecnologia, clínica i mercat i negoci per accelerar l’arribada al mercat de la teva innovació. Consulta quins són i aplica AQUÍ.''Estabilitat present, futur prometedor''

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) es consolida com una entitat de referència dins l’ecosistema d’innovació en salut i social de Catalunya. Llegeix l’informe d’activitat anual del 2022 DEL CIMTI AQUÍ

Què diuen de nosaltres?

“ El CIMTI és per a nosaltres i dins de l’ecosistema d’innovació un agent estratègic molt important per afavorir que els projectes disruptius arribin al sistema. La seva tasca està totalment alineada amb el projecte +FUTUR de La Unió, el qual vol impulsar la innovació col·laborativa i transformacional a les organitzacions sanitàries i socials.'', Roser Fernández, Directora General de la Unió Catalana d’Hospitals.

Consulta més testimonis

“La sostenibilitat del Sistema Sanitari serà possible amb més recursos i una transformació del funcionament de les estructures”

En el blog d’aquest mes parlem de la sostenibilitat del sistema de salut i el paper de la innovació com a eina per fer front a aquest repte, amb Miquel Vilardell membre del consell assessor del CIMTI. Llegiu l’article sencer AQUÍ.

IMPULSEM LA INNOVACIÓ SANITÀRIA I SOCIAL

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) és un centre que té com a missió impulsar projectes innovadors en l’àmbit de la salut i social per tal que les innovacions d’alt impacte arribin al sistema i se’n pugui beneficiar la ciutadania.

El CIMTI està al servei dels emprenedors del sector sociosanitari i del sistema català de salut i social. Està impulsat per la Fundación Leitat amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS). A més, disposa d’una aliança estratègica amb el CIMIT de Boston i el Healthcare Living Lab Catalonia (HCLLC).

El CIMTI en xifres

61
Projectes impulsats
5
Productes al mercat
33
Productes en desenvolupament
32
Centres que utilitzen solucions CIMTI
400 K
Persones impactades
102
Llocs de treball creats d'alt valor afegit
950
Membres de la comunitat CIMTI
85
Convenis de col·laboració
4,7M€
Destinats en serveis a projectes
85.000
Valor estimat dels serveis del CIMTI

1. Participació

Crida d’Innovació CIMTI Orientada a solucions innovadores en l’àmbit de salut i social.

Crida Repte CIMTI Orientada a solucions innovadores que donen resposta a un repte específic.

2. Avaluació i selecció

Procés objectiu i transparent en el qual cada proposta és avaluada per 3 persones.

S’envia un informe amb la valoració de les 3 persones i la decisió final.

3. Programa de suport

Els projectes seleccionats passen a formar part del Programa Impacte de suport del CIMTI, valorat en 85.000€ i amb una durada de 15 mesos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte o consulta, envian’s un correu electrònic.

info@cimti.cat

SUBSCRIU-TE A LES NOVETATS DEL CIMTI

Estigues al dia de totes les notícies i esdeveniments del CIMTI.

Aquí