Al sector salut, s’inventa o s’innova?

Has vist l'entrada del Blog CIMTI?

Llegeix l'article de l'Anna Gomez, aquí.

L’experiència d’innovar: Creure per impulsar, confiar per créixer, rebre per donar

Els projectes no sempre poden ni han de ser forçats a entrar en un mateix format o en un mateix PowerPoint per ser ben valorats. Llegeix l'article complet de Szilvia Endreny, fundadora i CEO de Rethink Medical. AQUÍ

Què diuen de nosaltres?

“ El CIMTI és per a nosaltres i dins de l’ecosistema d’innovació un agent estratègic molt important per afavorir que els projectes disruptius arribin al sistema. La seva tasca està totalment alineada amb el projecte +FUTUR de La Unió, el qual vol impulsar la innovació col·laborativa i transformacional a les organitzacions sanitàries i socials.'', Roser Fernández, Directora General de la Unió Catalana d’Hospitals.

Consulta més testimonis

IMPULSEM LA INNOVACIÓ SANITÀRIA I SOCIAL

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) és una iniciativa que té com a missió impulsar projectes innovadors en l’àmbit de la salut i social per tal que les innovacions d’alt impacte arribin al sistema i se’n pugui beneficiar la ciutadania.

El CIMTI està al servei de l’emprenedoria del sistema català de salut i social. Aquesta iniciativa està impulsada per la Fundación Leitat i compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS). A més, compta amb una aliança estratègica amb el CIMIT de Boston, entitat amb més de 30 anys d’experiència acompanyant projectes innovadors en l’àmbit de la salut, i el Healthcare Living Lab Catalonia (HCLLC), plataforma que facilita el prototipat, testeig i validació de solucions innovadores en entorns reals.

El CIMTI en xifres

69
Projectes impulsats
14
Productes al mercat
28
Projectes en actiu al CIMTI
36
Centres que utilitzen solucions CIMTI
400 K
Persones impactades
145
Llocs de treball creats d'alt valor afegit
1000
Membres de la comunitat CIMTI
94
Entitats col·laboradores
4,7M€
Destinats en serveis a projectes
85.000
Valor màxim dels serveis del CIMTI

EL PROCÉS DE SELECCIÓ DELS PROJECTES CIMTI

1. Participació

Crida d’Innovació CIMTI Orientada a solucions innovadores de base tecnològica en l’àmbit de salut i social enfocades a la prevenció i promoció de la salut i la millora de la qualitat assistencial.

Crida Repte CIMTI Orientada a solucions innovadores de base tecnològica que donen resposta a un repte específic del sistema català de salut. Cada any hi ha un repte diferent.

2. Avaluació i selecció

Els projectes que compleixen amb els criteris d’elegibilitat descrits a les bases, passen a ser avaluats a través d’un procés objectiu i transparent en el qual cada proposta és avaluada per 3 persones expertes independents.

Un cop finalitzat el procés d’avaluació, els projectes avaluats reben un informe consens que comunica la valoració de la proposta i la seva acceptació o desestimació al Programa Impacte.

3. Programa de suport

Els projectes seleccionats passen a formar part del Programa Impacte, el programa de suport del CIMTI, que inclou l’accés a una cartera de serveis valorada en 85.000€ i que té una durada de 15 mesos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte o consulta, envian’s un correu electrònic.

[email protected]

SUBSCRIU-TE A LES NOVETATS DEL CIMTI

Estigues al dia de totes les notícies i esdeveniments del CIMTI.

Aquí