És patentable el software?

Des del CIMTI, us convidem a una formació gratuïta en línia que ens ajudarà a conèixer quan un software és patentable i quins requisits i particularitats concretes ha de reunir per tal de poder gaudir de la protecció que atorga una patent. La sessió compta amb la col·laboració de PONTI & PARTNERS i serà impartida per Joaquim Ferrer, experimentat Agent de Patents Europees. Aquesta formació, en format webinar, tindrà lloc el dimecres, 18 d'octubre, de 10 h. a 11.30 h, de forma en línia. No te la perdis i registra’t a través del següent enllaç.

Joan Bigorra: “Per participació del pacient, entenem compartir la informació rellevant entre tots els implicats, buscar decisions compartides i incloure la seva perspectiva en la mesura dels resultats”

Llegeix l'entrevista completa aquí.



XUSA SANZ: “Les noves tecnologies han arribat per canviar el paradigma en l’atenció i tractament dels problemes de salut de la dona”

Llegiu l’article sencer AQUÍ.

Què diuen de nosaltres?

“ El CIMTI és per a nosaltres i dins de l’ecosistema d’innovació un agent estratègic molt important per afavorir que els projectes disruptius arribin al sistema. La seva tasca està totalment alineada amb el projecte +FUTUR de La Unió, el qual vol impulsar la innovació col·laborativa i transformacional a les organitzacions sanitàries i socials.'', Roser Fernández, Directora General de la Unió Catalana d’Hospitals.

Consulta més testimonis

IMPULSEM LA INNOVACIÓ SANITÀRIA I SOCIAL

El Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI) és una iniciativa que té com a missió impulsar projectes innovadors en l’àmbit de la salut i social per tal que les innovacions d’alt impacte arribin al sistema i se’n pugui beneficiar la ciutadania.

El CIMTI està al servei de l’emprenedoria del sistema català de salut i social. Aquesta iniciativa està impulsada per la Fundación Leitat i compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS). A més, compta amb una aliança estratègica amb el CIMIT de Boston, entitat amb més de 30 anys d’experiència acompanyant projectes innovadors en l’àmbit de la salut, i el Healthcare Living Lab Catalonia (HCLLC), plataforma que facilita el prototipat, testeig i validació de solucions innovadores en entorns reals.

El CIMTI en xifres

66
Projectes impulsats
8
Productes al mercat
26
Projectes en actiu al CIMTI
36
Centres que utilitzen solucions CIMTI
400 K
Persones impactades
120
Llocs de treball creats d'alt valor afegit
1000
Membres de la comunitat CIMTI
99
Entitats col·laboradores
4,7M€
Destinats en serveis a projectes
85.000
Valor màxim dels serveis del CIMTI

EL PROCÉS DE SELECCIÓ DELS PROJECTES CIMTI

1. Participació

Crida d’Innovació CIMTI Orientada a solucions innovadores de base tecnològica en l’àmbit de salut i social enfocades a la prevenció i promoció de la salut i la millora de la qualitat assistencial.

Crida Repte CIMTI Orientada a solucions innovadores de base tecnològica que donen resposta a un repte específic del sistema català de salut. Cada any hi ha un repte diferent.

2. Avaluació i selecció

Els projectes que compleixen amb els criteris d’elegibilitat descrits a les bases, passen a ser avaluats a través d’un procés objectiu i transparent en el qual cada proposta és avaluada per 3 persones expertes independents.

Un cop finalitzat el procés d’avaluació, els projectes avaluats reben un informe consens que comunica la valoració de la proposta i la seva acceptació o desestimació al Programa Impacte.

3. Programa de suport

Els projectes seleccionats passen a formar part del Programa Impacte, el programa de suport del CIMTI, que inclou l’accés a una cartera de serveis valorada en 85.000€ i que té una durada de 15 mesos.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte o consulta, envian’s un correu electrònic.

info@cimti.cat

SUBSCRIU-TE A LES NOVETATS DEL CIMTI

Estigues al dia de totes les notícies i esdeveniments del CIMTI.

Aquí