Crida CIMTI Repte 2019

El CIMTI ha obert una nova crida enfocada en la millora de l'atenció domiciliària integral sanitària i social. Si tens una proposta, aplica aquí!

El CIMTI en xifres

19
Projectes en cartera

40
Convenis de col·laboració

+200
Membres a la comunitat CIMTI

El CIMTI aposta per

Valoritzar la innovació en salut, maximitzar l'impacte social dels seus projectes, impulsar iniciatives, atreure inversions, concentrar experiència i aglutinar coneixement.

POSEM EN VALOR LA INNOVACIÓ SANITÀRIA I SOCIAL

El CIMTI és un instrument al servei del sistema català de salut i social. Treballem per posar en valor les innovacions sanitàries i socials d’alt impacte i fem que arribin a la ciutadania. Aquest projecte està impulsat per la Fundación LEITAT amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS), l’Obra Social “la Caixa” i amb una aliança estratègica amb el CIMIT de Boston.

 

ENTITATS COL·LABORADORES

Què fem

Objectius

Concentrar experiència, impulsar iniciatives que generin un fort impacte social, aglutinar coneixement, atreure inversions i, sobretot, desenvolupar projectes disruptius i incrementals, d’abast internacional i alt impacte social en l’àmbit de la salut.

Programa “Impacte”

El programa Impacte proporciona als innovadors suport i impuls per la prova de concepte dels projectes seleccionats, suport a la trasferència de tecnologia, recerca de finançament, mentorització, valorització d’actius intangibles, entre moltes altres.

Projectes

Aquí trobaràs els projectes que estan sent o han estat impulsats pel CIMTI.cat.

Material divulgatiu

El CIMTI.cat compta amb una xarxa d’experts internacionals que integren tot el coneixement generat en el projecte en forma d’estratègies i recomanacions en uns informes anuals que estan a disposició de qualsevol agent del sistema sanitari.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Per qualsevol dubte o consulta, envian’s un correu electrònic.

info@cimti.cat